free website hit counter
Home»مجمع عمومی

مجمع عمومی

ماده ۸ ـ هر سازمان استان دارای مجمع عمومی ، هیات مدیره ، شورای انتظامی و بازرسان است و محـل استقرار دایم دفتر مرکزی آن در مرکز استان می باشد. سازمانهای استان می تواننـد در سایرشـهرهای استان و همچنین در مناطق مختلف شهرهای بزرگ مرکز استان در صورت یشنهاد شـورای مرکـزی و تصوی وزیر مسکن و شهرسازی ، در مرکز استانهای مجاوری که در آنها سازمان استان تاسیی نشده باشد ، دفاتر نمایندگی دایر نموده و انجام تمام یا بخشی از وظایف مستمر سازمان درحوزه مربوط را بـه آن دفاتر محول کنند.
ماده ۹ ـ مجمع عمومی سازمان استان از اجتماع تمامی اشخاص حقیقی عضو دارای حق رأی سـازمان کـه منحصر به دارندگان مدر تحصیلی در رشته های اصلی مهندسی ساختمان و رشته هـای مـرتبط اسـت تشکیل می شود و وظایف و اختیارات آن به شرح زیر است :
الف ـ انتخاب اعضای هیات مدیره .
ب ـ استماع گزارش عملکرد سالیانه هیات مدیره و اعالم نظر نسبت به آن .
ج ـ بررسی و تصوی ترازنامه ساالنه (سازمان استان ه و بودجه یشنهادی ) هیات مدیره.
د ـ تعیین و تصوی حق ورودیه و حق عضویت ساالنه اعضا و سایر منابع در آمد برای سازمان بر اساس یشنهاد ) هیات مدیره ه .
ه ـ بررسی و اتخاذ تصمیم نسبت به سایر اموری که طبـق قـوانین و آیـین نامـه هـای مربـوط بـه عهـده سازمان استان و در صالحیت مجمع عمومی می باشد.
تبصره ۱ـ جلسات مجمع عمومی بطور عادی سالی یکبار و بطور فوق العاده به تعداد دفعاتی کـه توسـط مجمــع عمــومی در اجــالس عــادی تعیــین مــی شــود ، بــه دعــوت هیــات مــدیره تشــکیل مــی شــود. هیات مدیره ملزم به دعوت از نمایندگان وزیر مسکن و شهرسـازی جهـت شـرکت در جلسـات مجمـع عمومی میباشد و جلسات یاد شده با رعایت سایر شرایط ، مشروط به انجام دعوت یـاد شـده رسـمیت خواهد یافت .

منبع:

  1. قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

*************************************

ماده ۵۲ ـ مجمع عمومی نظام مهندسی استان از اجتماع تمامی اشخاص حقیقی عضو نظام مهندسی استان دارای مدرک تحصیلی در رشته های اصلی یا رشته های مرتبط و کارت عضویت معتبر، که اصالتاً یا وکالتاً حق رأی دارند تشکیل میشود.

تبصره ۱ـ اعضایی که حق رأی خود را تفویض میکنند، باید کارت عضویت خود را نیز ضمیمه برگه اعطایی نمایندگی نمایند و نمیتوانند جداگانه در رأی گیری شرکت کنند.

تبصره ۲ـ در استانهایی که هنوز سازمان نظام مهندسی ساختمان به موجب قانون آزمایشی تشکیل نشده باشد، به منظور برگزاری اولین دروه انتخابات، سازمان مسکن و شهرسازی استان، کارت عضویت موقت با حداکثر مدت اعتبار یک سال صادر خواهد کرد.

ماده ۵۳ ـ جلسات مجمع عمومی بطور عادی سالی یکبار و بطور فوق العاده به تعداد دفعاتی که در اجلاس عادی مجمع عمومی تعیین میشود، به دعوت هیأت مدیره تشکیل میشود.

تبصره ۱ـ در مواردی که وزارت مسکن و شهرسازی یا بازرس (بازرسان) یا حداقل بیست درصـد (۲۰%) اعضای نظام مهندسی استان تشکیل مجمع عمومی را درخواست نمایند، هیأت مدیره موظف است، مجمع عمومی را دعوت به تشکیل نماید.

تبصره ۲ـ هیأت مدیره ملزم به دعوت از نماینده وزیر مسکن و شهرسازی جهت شرکت در جلسات مجمع عمومی است و جلسات یاد شده با رعایت سایر شرایط، مشروط به انجام دعوت مذکور رسمیت خواهد یافت.

تبصره ۳ـ نمایندگان اشخاص حقوقی عضو نظام مهندسی استان میتوانند به عنوان ناظر در جلسات مجمع عمومی حضور یابند.

ماده ۵۴ ـ دعوت به تشکیل جلسات مجمع عمومی باید حداقل (۲۰) روز قبل از تشکیل جلسه از طریق دو نوبت آگهی در روزنامه کثیرالانتشار و در صورت لزوم از طریق دعوتنامه و یا به وسیله رسانه های گروهی و جمعی دیگر به اطلاع اعضا برسد. در آگهی و یا دعوتنامه و یا اطلاعیه های مزبور باید روز و ساعت و محل تشکیل و دستور جلسه قید شود.

ماده ۵۵ ـ جلسات مجمع عمومی با حصول اکثریت مطلق اعضا اعم از اینکه شخصاً حضور یافته و یا به عضو دیگری نمایندگی داده باشند، رسمیت خواهد یافت و تصمیمات آن با اکثریت نصف به علاوه یک آرای حاضر در جلسه معتبر خواهد بود.

تبصره ـ در مجامع عمومی که دستور کار جلسه، انتخاب اعضای هیأت مدیره میباشد، اجتماع در محل واحد و احراز حدنصاب فوق الذکر ضروری نیست و انتخابات از طریق مراجعه مستقیم اعضای مجمع عمومی به صندوقهای رأی گیری با رأی مخفی و با رعایت مواد آتی انجام میشود، و در این مورد هر عضو فقط حق یک رأی داشته و مجاز به دادن رأی به نمایندگی غیر نمیباشد.

ماده ۵۶ ـ مجمع عمومی توسط هیأت رئیسه ای مرکب از رئیس، یک منشی و دو ناظر اداره میشود. ریاست مجمع عمومی با رئیس هیأت مدیره خواهد بود، مگر در مواردی که انتخاب بعضی یا کلیه اعضای هیأت مدیره جزو دستور جلسه مجمع باشد که در اینصورت رئیس نیز مانند منشی و دو نفر ناظر از بین اعضای حاضر در مجمع عمومی به اکثریت نسبی انتخاب خواهند شد.از مذاکرات و تصمیمات مجمع عمومی صورت جلسه ای توسط منشی تدوین و پس از امضای هیأت رئیسه مجمع عمومی یک نسخه آن به دبیرخانه نظام مهندسی استان و یک نسخه به سازمان مسکن و شهرسازی استان ارسال میشود.

ماده ۵۷ ـ وظایف و اختیارات مجمع عمومی اعم از اینکه به طور عادی یا فوق العاده تشکیل شده باشد و شرح زیر است:

  • الف ـ انتخاب اعضای هیأت مدیره.
  • ب ـ انتخاب بازرس یا بازرسان اصلی و علی البدل.
  • پ ـ شنیدن گزارش عملکرد سالانه هیأت مدیره و اعلام نظر نسبت به آن.
  • ت ـ بررسی و تصویب ترازنامه سالانه نظام مهندسی استان و بودجه پیشنهادی هیأت مدیره.
  • ث ـ تعیین و تصویب ورودیه و حق عضویت سالانه اعضا و سایر منابع درآمد برای نظام مهندسی استان بر اساس پیشنهاد هیأت مدیره.
  • ج ـ اتخاذ تصمیم در مورد پرداخت حقالزحمه اعضای هیأت مدیره، بازرسان و اعضای شورای انتظامی استان.
  • چ ـ تعیین روزنامه کثیرالانتشار برای اطلاعیه های نظام مهندسی استان.
  • ح ـ شنیدن گزارش فعالیتهای حرفه ای، علمی و فرهنگی و تصویب پیشنهادات مربوط به آن.
  • خ ـ تقدیر و تشویق و اعطای جوایز به فعالیتهای ارزنده انجام شده در سطح استان توسط اعضا و مؤسسات و نظایر آن.
  • د ـ بررسی و نظر خواهی در مورد موضوعات حرفه ای و مهندسی.
  • ذ ـ تعیین حداکثر دفعاتی که نیاز به تشکیل مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده در طول هر سال خواهد بود در اولین جلسه مجمع عمومی عادی سالانه.
  • ر ـ بررسی و اتخاذ تصمیم نسبت به سایر اموری که طبق قوانین و آئیننامه های مربوط به عهده نظام مهندسی استان و در صلاحیت مجمع عمومی میباشد.

منبع:

  1. آیین‌نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۸|