📞 023-33338920-21/09214753277 | 🕒 پاسخگویی: ۸ الی ۱۴
✨ به وب‌سایت ما خوش آمدید! آخرین اخبار و تخفیف‌های ویژه را از اینجا دنبال کنید. ✨
در حال بارگذاری... | ۰۰:۰۰:۰۰
| 👤 پرتال

اطلاعیه برگزاری مجمع عمومی عادی نوبت دوم

/, اخبار ویژه, اسلایدر, مجمع عمومی/اطلاعیه برگزاری مجمع عمومی عادی نوبت دوم

اطلاعیه برگزاری مجمع عمومی عادی نوبت دوم

به اطلاع اعضای محترم سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان می‌رساند:
آگهی تشکیل مجمع عمومی عادی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان در روز پنجشنبه مورخ 5 شهریور ماه سال جاری برگزار می‌گردد. این مجمع با دستور جلسه مشخص و معین که متعاقباً به شرح آگهی رسمی اعلام گردیده است، تشکیل خواهد شد.
به‌منظور برگزاری هرچه منظم‌تر و باشکوه‌تر مجمع، خواهشمند است اعضای محترم موارد زیر را رعایت فرمایند:
🎗حضور به‌موقع: جهت انجام مراحل پذیرش و جلوگیری از ازدحام، حداقل ۳۰ دقیقه زودتر در محل برگزاری حضور یابید.
🔸همراه داشتن مدارک شناسایی: کارت ملی و کارت عضویت/پروانه اشتغال (یا تصویر معتبر) برای احراز هویت الزامی است.
🔸رعایت نظم در پذیرش و رأی‌گیری: از تجمع در محل ثبت‌نام، صندوق‌ها و ورودی‌ها خودداری و همکاری لازم با عوامل اجرایی و انتظامات انجام شود.
🔸مطالعه دستور جلسه: پیش از شروع، دستور جلسه و موارد قابل طرح را مرور فرمایید تا مباحث هدفمند و زمان‌بندی‌شده پیش برود.
🔸رعایت نوبت در اظهارنظر: طرح سوالات و پیشنهادات صرفاً با اجازه هیئت‌رئیسه و در زمان تعیین‌شده انجام شود؛ از صحبت هم‌زمان و ایجاد بی‌نظمی پرهیز گردد.
🔸رعایت اخلاق حرفه‌ای: نقدها و پیشنهادها در چارچوب احترام، قانون و شئون مهندسی مطرح شود؛ از حاشیه‌سازی و تنش خودداری گردد.
🔸عدم همراهی افراد غیرعضو: ورود و مشارکت در فرایندهای مجمع (به‌ویژه رأی‌گیری) صرفاً برای اعضای دارای شرایط مجاز است.
🔸خاموش/بی‌صدا کردن تلفن همراه: برای حفظ نظم جلسه و جلوگیری از اختلال، تلفن همراه در حالت بی‌صدا قرار گیرد.
🔸رعایت ظرفیت و ایمنی سالن: از ایستادن در مسیرهای خروج اضطراری و راهروها خودداری فرمایید.
🔸همکاری با هیئت اجرایی: تصمیمات و اعلام‌های هیئت‌رئیسه/هیئت اجرایی در خصوص زمان‌بندی، نحوه رأی‌گیری و ترتیبات جلسه ملاک عمل است.
با سپاس از همکاری اعضای محترم در برگزاری مجمعی منظم، حرفه‌ای و در شأن جامعه مهندسی استان.

💢روابط عمومی سازمان‌ نظام مهندسی ساختمان استان سمنان.
TELEGRAM✅@khanemohandesan
ETA✅https://eitaa.com/khanemohandesan
BALE🆔 bale/@nezam_semceo
🌐semceo.ir
☎️ 02333338920-21
☎️ 02333339180-81
📺aparat.com/Sem_ceo

🎗تأکید رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان بر حضور اعضا در مجمع عمومی عادی نوبت دوم

🔸مهندس ابوالفضل عالمی، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان، در خصوص برگزاری مجمع عمومی عادی نوبت دوم سازمان، بر اهمیت حضور و مشارکت فعال اعضای محترم در این رویداد مهم صنفی و حرفه‌ای تأکید کرد.

وی اظهار داشت: مجمع عمومی، یکی از مهم‌ترین ارکان تصمیم‌گیری سازمان و فرصتی ارزشمند برای مشارکت مستقیم اعضا در بررسی عملکرد، طرح دیدگاه‌ها و تصمیم‌سازی درباره امور مرتبط با جامعه مهندسی است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان افزود: حضور آگاهانه، مسئولانه و پررنگ اعضای محترم در مجمع عمومی، پشتوانه‌ای مؤثر برای تقویت همدلی، شفافیت، انسجام سازمانی و حرکت در مسیر ارتقای خدمات حرفه‌ای خواهد بود.

مهندس عالمی با دعوت از تمامی اعضای محترم سازمان برای حضور در مجمع عمومی عادی نوبت دوم، تصریح کرد: امیدواریم با مشارکت ارزشمند مهندسان گرامی، زمینه اتخاذ تصمیمات مناسب و مؤثر در راستای حفظ حقوق اعضا و پیشبرد اهداف سازمان فراهم شود.

💢روابط عمومی سازمان‌ نظام مهندسی ساختمان

.

[views]
By |2026-08-26T10:49:08+03:30آگوست 23rd, 2026|اخبار, اخبار ویژه, اسلایدر, مجمع عمومی|0 Comments