Posted in

* یازدهمین جلسه هیات مدیره سازمان برگزار شد.

یازدهمین جلسه هیات مدیره سازمان برگزار شد.
مهندس عالمی 28 اردیبهشت روز جهان موزه را تبریک گفتند و بیان داشتند:
بناهای تاریخی، تجلی‌گاه هنر و دانش نیاکان ما هستند و نقشی بسزا در شکل‌گیری هویت فرهنگی یک جامعه ایفا می‌کنند. سازمان نظام مهندسی  به عنوان متولی ساخت و حفظ و ارتقای کیفیت بناها، همواره بر این باور است که حفظ و احیای میراث معماری، نه تنها یک ضرورت فرهنگی، بلکه یک مسئولیت حرفه‌ای است.
ایشان همچنین  افزودند:بزرگداشت حکیم عمر خیام نیشابوری، دانشمند، فیلسوف، ریاضی‌دان و شاعر نامدار ایرانی، یادآور جایگاه والای فرهنگ و اندیشه در این مرز و بوم است. خیام، نمادی از خردورزی، تعمق و جستجوی حقیقت است و آثار او همواره الهام‌بخش نسل‌های مختلف بوده است و امیدوارم با گرامیداشت یاد و نام بزرگان و پاسداری از میراث فرهنگی‌مان، گامی مؤثر در جهت اعتلای فرهنگ و هنر ایران برداریم.
ابوالفضل عالمی رئیس سازمان ،در این جلسه با توجه به در پیش بودن سالگرد درگذشت شهادت گونه  آیت ا… رئیسی  یاد ایشان و همراهانشان  را گرامی داشتند و همراه با سایر اعضای هیئت مدیره سازمان به ایشان ادای احترام کردند.

دیدگاهتان را بنویسید