Posted in

حضور دکتر درخشان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان

حضور دکتر درخشان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان در جلسه هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان.

اسکندری نائب رئیس اول سازمان نظام مهندسی ساختمان استان؛نظام مهندسی آمادگی دارد در کنار اعضای سازمان هلال احمر در حوادث طبیعی خدمات مناسبی را در راستای امداد رسانی  داشته باشد.

دکتر درخشان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان در جلسه هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان بیان داشتند: آمادگی داریم از تخصص مهندسین در رشته‌های مختلف به عنوان یک جامعه ايده پرداز و توانمند در حوادث و پیش گیری از حوادث بهره مند شویم.

حکیمی ریاست سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان:هلال‌احمر یک نهاد موثر در کشور و دنیاست که مانند گذشته بی ادعا می درخشد و سازمان نظام مهندسی دوشادوش هلال‌احمر آماده ارائه خدمات تخصصی و مهندسی است.

دیدگاهتان را بنویسید