free website hit counter Date/Time Widget
HTML marquee Tag ""سالروز شهادت مظلومانه دکتر بهشتی و 72 تن از یاران امام (ره) و قوه قضائیه تبریک و تهنیت باد ""
Home»نوشته‌ها»اخبار, اخبار ویژه, اسلایدر, گزارش های خبری»* یازدهمین جلسه هیات مدیره سازمان برگزار شد.

* یازدهمین جلسه هیات مدیره سازمان برگزار شد.

یازدهمین جلسه هیات مدیره سازمان برگزار شد.
مهندس عالمی ۲۸ اردیبهشت روز جهان موزه را تبریک گفتند و بیان داشتند:
بناهای تاریخی، تجلی‌گاه هنر و دانش نیاکان ما هستند و نقشی بسزا در شکل‌گیری هویت فرهنگی یک جامعه ایفا می‌کنند. سازمان نظام مهندسی  به عنوان متولی ساخت و حفظ و ارتقای کیفیت بناها، همواره بر این باور است که حفظ و احیای میراث معماری، نه تنها یک ضرورت فرهنگی، بلکه یک مسئولیت حرفه‌ای است.
ایشان همچنین  افزودند:بزرگداشت حکیم عمر خیام نیشابوری، دانشمند، فیلسوف، ریاضی‌دان و شاعر نامدار ایرانی، یادآور جایگاه والای فرهنگ و اندیشه در این مرز و بوم است. خیام، نمادی از خردورزی، تعمق و جستجوی حقیقت است و آثار او همواره الهام‌بخش نسل‌های مختلف بوده است و امیدوارم با گرامیداشت یاد و نام بزرگان و پاسداری از میراث فرهنگی‌مان، گامی مؤثر در جهت اعتلای فرهنگ و هنر ایران برداریم.
ابوالفضل عالمی رئیس سازمان ،در این جلسه با توجه به در پیش بودن سالگرد درگذشت شهادت گونه  آیت ا… رئیسی  یاد ایشان و همراهانشان  را گرامی داشتند و همراه با سایر اعضای هیئت مدیره سازمان به ایشان ادای احترام کردند.

.

۱۷۳ views
تاریخ انتشار : ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴|

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/semceo.ir/httpdocs/wp-content/themes/Avada/single.php on line 188