free website hit counterمنوی گرافیکی شناور

دسترسی سریع

Date/Time Widget
HTML marquee Tag "۱۲ آذرماه، روز جهانی معلولان، یادآور جایگاه ارزشمند انسان‌هایی است که با اراده‌ای پولادین و روحی بزرگ، محدودیت‌های جسمی را به فرصت‌های الهام‌بخش بدل کرده‌اند. ".
Home»نوشته‌ها»اخبار»* “لبیک یا حسین”؛ فرصتی برای خدمت و ارادت

* “لبیک یا حسین”؛ فرصتی برای خدمت و ارادت

“لبیک یا حسین”؛ فرصتی برای خدمت و ارادت

اعضای محترم و گرامی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان،

در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان در نظر دارد، ضمن همراهی و همیاری اعضایی که قصد شرکت در مراسم اربعین را دارند، مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه به زائرین محترم عضو سازمان پرداخت نماید.

از کلیه اعضای علاقه‌مند دعوت می‌شود با در نظر داشتن شرایط ذیل، حداکثر تا تاریخ۱۵ مرداد ماه با شماره تماس ۰۹۱۲۱۳۱۷۷۳۴ تماس حاصل فرمایند:

شرایط:

⦁ تسهیلات تنها به اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان با معرفی به بانک عامل تعلق خواهد گرفت.
⦁ عضو محترم می‌بایست مدرکی دال بر ثبت‌نام جهت عزیمت به سفر اربعین به سازمان ارائه نمایند.
⦁ با عنایت به محدودیت تعداد (۴۰ نفر)، اولویت با زمان ثبت‌نام خواهد بود.

امید است با عنایت پروردگار و پیگیری‌های سازمان، این سفر برای تمامی زائران اربعین حسینی، تجربه‌ای سرشار از معنویت و فیض الهی باشد.

با احترام،

روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان

.

۳۶۴ views
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۴|