free website hit counter Date/Time Widget
HTML marquee Tag ""سالروز شهادت مظلومانه دکتر بهشتی و 72 تن از یاران امام (ره) و قوه قضائیه تبریک و تهنیت باد ""
Home»نوشته‌ها»اخبار, اسلایدر»متقاضی دریافت تسهیلات از بانک قرض ‌الحسنه مهر ایران

متقاضی دریافت تسهیلات از بانک قرض ‌الحسنه مهر ایران

عضو محترم سازمان

به اطلاع می‌رساند؛ ناظرین و طراحان محترم سازمان که متقاضی دریافت تسهیلات از بانک قرض ‌الحسنه مهر ایران می باشند ، می توانند درخواست خود را از تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۰۹ صرفاً از طریق قسمت رفاهی پرتال خدمات الکترونیک، حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۲۳ به سازمان ارسال نمایند.

لازم به ذکر است مبلغ وام برای مهندسان دارای وجوه امانی نزد سازمان تا سقف ۲.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال بوده و با بازپرداخت آن  ۲۴ ماهه می باشد.

در این دوره نیز با توجه به رسوب منابع سازمان و ایجاد میانگین حساب امکان استفاده ازتسهیلات برای طراحان نیز نهایتا تا سقف

مبلغ ۰۰۰ ۰۰۰ ۵۰۰ ریال هم فراهم گردیده است.

.

۱,۴۸۴ views
تاریخ انتشار : ۶ تیر ۱۴۰۳|

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/semceo.ir/httpdocs/wp-content/themes/Avada/single.php on line 188